Website doorzoeken   Het is vandaag 8 December 2023, 13:00 uur    
 
 

 
  :: Advertenties  
     
 


 • Lees verder >>


 • Lees verder >>
 • Hart voor je zaak
  Hierbij nodigt UWV Werkbedrijf leden en relaties van Top of Holland uit om deel te nemen aan "Hart voor je zaak" op 14 November 2024. zie: https://hartvoorjezaak.nl Deelname is kosteloos.
  Lees verder >>

 • ZPV (Zonnestroom Producenten Vereniging) Themadag 25 november 2023. Kern van de dag is het delen van kennis. Drie experts zullen hun licht laten schijnen over zaken als de thuisbatterij, warmtepompen, isolatie, saldering en de energietransitie.
  Lees verder >>


 • Lees verder >> • Uw data in veilige handen
  Lees verder >>


 • De beste vlag en mast koop je bij
  Lees verder >> • Lees verder >>
 
     
Home

Welkom op de website van Bedrijfsnetwerk Top of Holland
Veel bedrijven gingen u voor!
“The place to be and make the Match”
Bekijk onze promotiefilm


Word lid van het Bedrijfsnetwerk en Businessclub Top of Holland
Het bedrijfsnetwerk Top of Holland is een netwerk- contact- promotie- en kennishuis organisatie voor het Noord-Nederlands bedrijfsleven.

Business Club Top of Holland

Businessnetwork
Het Bedrijfsnetwerk Top of Holland maakt zich sterk om het bedrijfsleven met elkaar in contact te brengen en daardoor zakelijke kansen te creëren. We doen dit door het organiseren van netwerkbijeenkomsten voor ondernemers onder de naam Businessclub Top of Holland, in nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en andere organisaties.

"Mensen verbinden ontstaat door bewust met elkaar te communiceren en met goede relaties leef je gelukkiger en bereik je meer"


Platform
Het Bedrijfsnetwerk Top of Holland vormt samen met haar leden sinds medio 2010 dit handelsplatform. Het handelsplatform is een vrij unieke en efficiënte manier om bedrijven met elkaar in contact te brengen. Bedrijven laten zien in welke branche ze actief zijn en wat hun kennis en kunde is en waar ze kunnen bijdragen of faciliteren met hun zakelijke mogelijkheden.

"Top of Holland, een sterke businesspartner in het Noorden"


Het Noorden, the place to be!
Eind 2009 is het Noorden bestempeld als het meest "potentieel economisch gebied" van Nederland, oftewel een gebied met volop kansen en mogelijkheden voor het bedrijfsleven. Deze kwalificatie is aanleiding geweest voor de oprichting en verdere uitbreiding van Bedrijfsnetwerk Top of Holland. Kortom Bedrijfsnetwerk Top of Holland is niet alleen een groot digitaal handelsplatform, maar ook een organisatie die u als ondernemer persoonlijk met elkaar in contact brengt met mede ondernemers en daarmee kan bijdragen aan het succes en de ontwikkeling van u en uw organisatie!

"Samen de schouder er onder voor een sterk economisch Noorden"

Kenmerken
netwerk-contact-handelsplatform-informatie-kennisvergaring-kennisdeling


Doelgroepen
bouw-industrie-techniek-metaal-toelevering-transport-zakelijke dienstverlening

14 Februari Op uitnoding van UWV Werkbedrijf zijn leden en relaties van top of Holland van harte uitgenodigd voor het Event: "hart voor je zaak" zie: https://hartvoorjezaak.nl/


 

 

 

 

 

 

 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2023 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact