Website doorzoeken   Het is vandaag 8 December 2023, 13:04 uur    
 
 

 
  :: Advertenties  
     
 
 • Hart voor je zaak
  Hierbij nodigt UWV Werkbedrijf leden en relaties van Top of Holland uit om deel te nemen aan "Hart voor je zaak" op 14 November 2024. zie: https://hartvoorjezaak.nl Deelname is kosteloos.
  Lees verder >>


 • De beste vlag en mast koop je bij
  Lees verder >> • Lees verder >>


 • Lees verder >> • Uw data in veilige handen
  Lees verder >>

 • ZPV (Zonnestroom Producenten Vereniging) Themadag 25 november 2023. Kern van de dag is het delen van kennis. Drie experts zullen hun licht laten schijnen over zaken als de thuisbatterij, warmtepompen, isolatie, saldering en de energietransitie.
  Lees verder >>


 • Lees verder >>


 • Lees verder >>
 
     
 Terug naar vorige pagina

Over ons > Over ons

Netwerken is een must en bovendien een vak en een continu proces

Het Noorden, the place to be
Mooi duurzaam Nederland. Een prachtig land bestaande uit 12 provincies. Een land met een rijke historie en een breed scala aan bedrijfsleven. Noord Nederland neemt daarbij een belangrijke plaats in. Het lijkt wel eens of "het Noorden" voor de rest van Nederland er "een beetje bijhangt" en ver weg is. Echter het Noorden is de "kapstok" waar heel Nederland "aan hangt". Eind 2009 heeft een belangrijk economisch onderzoek plaatsgevonden, waarin het Noorden werd gekwalificeerd als het meest potentieel economisch gebied van Nederland. Deze kwalificatie is te danken aan de activiteiten van het noordelijk bedrijfsleven. De bedrijfsmatige ontwikkelingen in het Eemsdeltagebied met een grote diversiteit aan bedrijfsleven hebben daarbij een grote rol gespeeld. Doch de ontwikkelingen in de Eemshaven speelden echter daarbij de allergrootste rol. De Eemshaven, als "energiehaven" en "stopcontact" van Nederland. De Eemshaven is in financieel en in fysiek opzicht een groot gebied wat zich steeds meer ontwikkelt en daardoor van groot economisch belang. Ook in de komende tijd zullen nog heel veel bedrijfmatige ontwikkelingen plaatsvinden!

Mede dankzij deze ontwikkelingen is voor het noordelijk bedrijfswerk Top of Holland directe aanleiding geweest voor het opzetten van een breed  handelsplatform, een netwerk- en een bedrijvencontactorganisatie met daaraan gekoppeld de Businessclub Top of Holland.


Personal touch
Een netwerk bestaat uit allerlei mensen uit diverse beroepsgroepen en is een zakelijke aangelegenheid, maar met een sterke "personal touch". Netwerken gaat vooral over persoonlijk contact. Opdrachten en samenwerking komen tot stand doordat mensen elkaar leren kennen, persoonlijk mogen en elkaar zaken gunnen. Eerlijkheid, interesse in elkaar en oprechtheid zijn belangrijke sleutelwoorden.

Kernpunten waar het bij het bedrijfsnetwerk Top of Holland om gaat zijn: in beeld komen en elkaar vinden. Interessante contacten leggen en elkaar ontmoeten, kennis vergaren en kennis delen op een ongedwongen manier. “Make the match”, dáár gaat het om.

Vindbaar binnen dezelfde branche
In tegenstelling tot websites van andere bedrijfsnetwerken, geeft deze netwerksite een weergave van bedrijven in de dezelfde branche waarin zij actief zijn. Daarnaast richt onze organisatie zich niet specifiek op projecten of regio's maar is breed georiënteerd in Noord-Nederland en met een uitstraling over alle grenzen heen. Mede daardoor wordt het bedrijfsleven in het Noorden steviger op de (digitale) kaart gezet. Vanuit dit nieuwe platform kunt u als ondernemer op een aantrekkelijke en goed toegankelijke manier laten zien wat u als bedrijf te bieden heeft. Daarbij liggen onze ambities hoger dan het verkrijgen van een predikaat van een alledaagse supermarkt met duizend-en-één artikelen: dit bedrijvennetwerk staat voor professionaliteit, integriteit, kwaliteit en niveau.

Ondernemersbijeenkomsten
Het bedrijfsnetwerk organiseert daarnaast op diverse locaties in noord Nederland jaarlijks 8-10 besloten ondernemersbijeenkomsten onder de naam Business Club Top of Holland. Daar ontmoeten ondernemers en managers van bedrijven elkaar om kennis te delen, te netwerken en te ontdekken wat men voor elkaar kan betekenen. 

Wij wensen alle bestaande en nieuwe relaties veel succes en hopen hen te mogen begroeten als deelnemer op de website van Bedrijvennetwerk Top of Holland en als lid van de Businessclub Top of Holland op de netwerkbijeenkomsten.

Een sterk economisch Noorden: "samen de schouders er onder".

 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2023 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact