Website doorzoeken   Het is vandaag 28 Februari 2024, 03:58 uur    
 
 

 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina


Krolex Shipping & Consultancy

Branche: Maritiem
Vakgebieden: Passagiersschepen, Scheepsnieuwbouw, Scheepsmakelaardij, Scheepsbouw, Scheepvaart
Website: Helaas is er geen website beschikbaar
 

  Over Ons     Route     Nieuws     Interview     Vraag     Aanbod  

Bedrijfsprofiel Krolex Shipping & Consultancy

In februari 1968 werd Krolex Shipping & Consultancy opgericht door de heer Hans Krol met als hoofdactiviteit makelaardij voor de Rijn- en Binnenvaart en de Kustvaart. Vanaf begin 1992 tot begin 2001 werkte Krol als Marketing en Salesmanager bij een Nederlandse scheepswerf om nieuwe markten producten te onderzoeken. Dit resulteerde in meerdere nieuwbouwopdrachten van passagiersschepen voor de internationale Riviercruise Industrie.

 

Daarna, vanuit marktonderzoek ontwikkelde Krolex met geïnteresseerde markpartijen een nieuw type riviercruiseschip voor de internationale markt, wat in 2004 succesvol in de markt werd gezet.Verder werd er samen met marktpartijen onderzoek gedaan voor z.g. “sea-river” passagiersschepen. De resultaten van dit onderzoek hebben geleid tot een geheel nieuw ontwerp voor een bepaald marktsegment. Dit project zal verder worden doorontwikkeld voor realisatie. Dit type schip (voor nichemarkten) is monenteel nog niet in de internationale rivier-zeecruisemarkt aanwezig, doch naar verwachting op termijn (2013-2015) kansrijk.

 

In mindere mate houdt Krolex zich nog bezig met de bemiddeling bij aan- en verkoop van passagiersschepen, doch onderzoek en ontwikkling hebben prioriteit. Regeren is vooruitzien.

 

Krolex Shipping & Consultancy
Delfzijl - Netherlands
t. (+31) (0) 596-614646
m. (+31) (0) 6 53 202133
e. contact@krolex.nl


 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2024 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact