Website doorzoeken   Het is vandaag 26 September 2023, 07:16 uur    
 
 

 
  :: Advertenties  
     
 
 
     
 Terug naar vorige pagina


CJ2 Hosting & Development

Branche: ICT
Vakgebieden: Housing, Hosting, Datacenter, Telecommunicatie, Bedrijfssoftware, Systeembeheer
Website: http://www.cj2.nl
 Bezoek website
 

  Over Ons     Route     Nieuws     Interview     Vraag     Aanbod  

CJ2 Hosting & Development is sinds 2002 actief als ISP en hostingprovider. Ons kantoor bevind zich op slechts 150 meter van ons datacenter. Met 200 m2 data vloer, bijna 100 server racks en duizenden door ons beheerde servers behoren we tot de top 3 aanbieders in het noorden van Nederland.
CJ2 is een volledig onafhankelijke internet service provider met een eigen redundant glasvezelnetwerk.

     

Onze Dienstverlening bestaat globaal uit 3 componenten

Colocatie/housing. Uw eigen apparatuur of ICT-infrastructuur binnen ons datacenter. Wij bieden u de ruimte, de energie, de koeling en verzorgen de toegang van uw apparatuur met  het internet. Onze voorzieningen worden redundant geleverd. U blijft zelf verantwoordelijk voor het functioneren van uw apparatuur.
Hosting. U wilt wel een (gedeelte van een) eigen server maar niet de beheertaken? CJ2 bied u de mogelijkheid om bij ons een eigen (gedeelte van een) server te huren. Wij nemen de beheerstaken op ons en zorgen er voor dat de hardware en software blijft functioneren.
Internet. Wij kunnen via verschillende glasringen een uiterst betrouwbare breedbandverbinding leveren naar uw kantoorlocatie. CJ2 evenals klanten die op deze infrastructuur zijn gekoppeld,kunnen u hierdoor een breed scala aan diensten bieden waaronder VOIP telefonie, offsite back-up en streaming media. Tevens kunnen wij vanuit onze datacenter omgevingen zogenaamde IPTransit leveren. Via deze hoogwaardige internetdienst is uw infrastructuur 24x7 bereikbaar met een uptime van minimaal 99,98% gegarandeerd.

 

       

De voordelen van onze dienstverlening:

Veiligheid: De toegang tot het data centrum en uw ruimte wordt 24 uur per dag fysiek en via camera's bewaakt. U bepaalt zelf wie toegang heeft tot uw apparatuur
Altijd online: Ons netwerk is via meerdere routes met het internet en dus de buitenwereld verbonden. valt 1 route uit dan wordt automatisch omgeschakeld naar een andere route.
24x7 toegang tot uw informatie: Door de meervoudige koppeling met het internet 24x7 vanaf overal ter wereld toegang tot uw informatie. (tenzij door u beperkt)
Continuiteit: Doordat alle componenten in het data center redundant zijn uitgevoerd is uw apparatuur cq dienst(verlening) optimaal beschermd tegen uitval.
Kostenbesparing: Door de optimale klimaat en luchtvochtigheidsregulering van de datacenter ruimte gaat uw apparatuur langer mee. Daarnaast liggen de prijzen van energie en internet toegang door bulk inkoop vaak lager dan op uw kantooromgeving. per saldo gaat de TCO (Total Cost of Ownership)voor uw ICT omgeving in de meeste gevallen omlaag.
Beter voor het milieu: Een data centrum wordt ontworpen en gebouwd voor een hoge energie-efficiency. Hierdoor is de milieubelasting aanzienlijk lager dan wanneer alle servers op een kantooromgeving zijn ondergebracht. De hoge energie-efficiency wordt onder andere gerealiseerd door gebruik van vrije koeling en zogenaamde cold corridors

 


 
   
     
 
Top of Holland, hét noordelijk bedrijfsnetwerk 2010 - 2023 - Design and development by Design My Website 2009
Privacy | Algemene voorwaarden | F.A.Q. | Disclaimer | Sitemap | Contact